Friday, July 1, 2011

ked's story

sumber


Jangan korang ingat seksi tu lawa. Jangan korang ingat kalau bagi perempuan seksi yang boleh pegang tarik bawak ke hulu ke hilir, aku tak tolak. Aku tak suka. Korang punya mindset aku respect, so please treat mindset aku dengan cara yang sama.


Relationship bagi aku ada satu ending je. Marriage.


Aku tak nak bawak awek lawa seksi ke hulu ke hilir buat teman sosial macam dah kawin, lepas tu nak kawin nanti cari lain pulak. Aku nak wife aku nanti yang tak pernah disentuh dipandang lelaki selain dari apa yang patut. Dan aku tak rasa patut untuk aku buat macam tu pada mana-mana perempuan yang bakal jadi isteri orang jugak satu hari nanti.


-Khalid Faizal. [Ked's Story by Hlovate]













PS; 30 days remain till Ramadan 1432H, Insya Allah. #RamadanCountdown

11 comments:

Izzati Hashim said... [Reply to comment]

cerita ini. Cinta dua benua tu logik ke? hee.

best. sgt. tak jemu walau dah baca banyak kali pun (=

haih Hlovate, memg anda hebatlah. May Allah bless him/ her, and you too dear Sharifah (=

Danial Razak said... [Reply to comment]

buku baru hlovate ker?.ke dah lama.ketinggalan zaman dah..heheeh.=)

yad'z said... [Reply to comment]

hlovate =)

syarifah radiah ibrahim said... [Reply to comment]

@Izzati Hashim

lady-romeo, Florida-Virgina, Malaysia-USA

sangat.

may Allah bless each and everyone of us, dear!
=D

syarifah radiah ibrahim said... [Reply to comment]

@Danial Razak

nope. buku ni dah lama hee.
novel baru dia contengan jalanan
=]

syarifah radiah ibrahim said... [Reply to comment]

@yad'z

yesza!
=]

Shafika Syuhada Rosli said... [Reply to comment]

x penah baca pon . nanti bacakan . (: muehehehe .

Apek_JADIANjr said... [Reply to comment]

sipah, sesungguhnya epal yang berbungkus itu lebih menarik... hehehe... =)

syarifah radiah ibrahim said... [Reply to comment]

@Shafika Syuhada Rosli

bulehhhhh

:p

syarifah radiah ibrahim said... [Reply to comment]

@Apek_JADIANjr

indeed!

=D

syarifahsidrus said... [Reply to comment]

sangat2 suka novel ni!